get in touch open menu close menu

Premiul “Managerul anului în outsourcing” vine la Yonder

Aseară târziu, la București, au fost decernate premiile de excelență ale industriei de outsourcing din România, care recunosc și celebrează rezultatele excepționale și succesul în industria de outsourcing din România.

mihaipremiu

Premiul pentru Managerul anului i-a revenit lui Mihai Nadăș, Managing director al unuia din cele doua Business Units Yonder.

Cariera lui Mihai Nadăș vobește despre performanță și ambiția lucrului bine făcut. A început să lucreze la Yonder acum 10 ani ca junior, urcând rapid treptele carierei: în 2011, fiind numit Chief Technology Officer (CTO), Head of Cluster Management și apoi Business Unit Director. În ianuarie 2016, a fost numit Managing Director al unuia din cele două Business Unit Yonder.

Acum, la 29 de ani conduce o echipă de 120 de specialiști din Cluj și Utrecht care dezvoltă produse software pentru companii din Europa și Statele Unite ale Americii.

Rezultatele punctate de juriu și care i-au adus acest premiu se leagă de performanța demonstrată în business, deschiderea de noi piețe, atragere de noi clienți și dezvoltarea echipei. În 2015, două din produsele software co-dezvoltate de echipa lui Mihai Nadăș au fost nominalizate la premiile industriei de outsourcing din Olanda. Unul dintre proiecte a și câștigat premiul pentru Produsul anului în industria software de sănătate din Olanda.

Juriul „Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2016” a fost format din personalități din zona guvernamentală, academică și reprezentanți ai industriei de outsourcing (Radu Puchiu, Secretar de sta, Varujan Pambuccian, Comisia IT&C din Camera Deputaților,  Andrei Romanescu, Mentor Amalia Sterescu, CEO, Outsourcing Advisor, Valerica Dragomir, Director executiv, ANIS Mihaela Robu, Director ACCA, Europa de Sud-Est,  Krzysztof Kmuk, Emerging Markets Development Manager, Dan Zaharia, Senior Leasing Consultant, EXTIND Management Ionut Anica-Popa, Director al Departmentului pentru Relatii cu mediul socio-economic ASE).

STAY TUNED

Subscribe to our newsletter today and get regular updates on customer cases, blog posts, best practices and events.

subscribe