get in touch open menu close menu

CTO Yonder: Innovation outside the normal path

Mihai Nadas, CTO Yonder, IT Executive(Dutch article) CTO Yonder: Innovatie buiten de kaders

Yonder positioneert zich onomwonden als strategische partner op het gebied van softwareontwikkeling. CTO Mihai Nadas speelt daarbij vanuit het perspectief van innovatie een fundamentele rol. Alles draait volgens hem om het stimuleren van een innovatieve mindset en de omarming van een viertal belangrijke technologietrends. Op basis van een nearshoremodel en agile ontwikkeling zegt hij de klant optimaal te kunnen ondersteunen bij het creëren van structurele groei.
Het bedrijf richt zich vanuit het kantoor in Utrecht en het ontwikkelcentrum in het Roemeense Cluj-Napoca puur op de markt voor onafhankelijke softwareleveranciers. “Deze ISV’s zijn de bedrijven die de echte impact hebben”, aldus de jonge CTO. “Ze maken het leven en de business van hun klanten aanzienlijk beter.”
Softwareleveranciers hebben evenwel een belangrijke uitdaging, zo stelt Nadas. “Veelal zijn ze opgericht door iemand met een visie die vervolgens een klein team formeerde om het product te maken. Daarna probeerde men doorgaans voortbouwend op dezelfde technologie een groter marktaandeel te bemachtigen. En dan gebeurt het: deze bedrijven beginnen te verstarren. Ze zijn niet langer flexibel genoeg om veranderingen aan te kunnen: behoeftes bij de klant bijvoorbeeld, maar ook nieuwe concurrentie en dito technologieën.”

Lees het interview hier.

STAY TUNED

Subscribe to our newsletter today and get regular updates on customer cases, blog posts, best practices and events.

subscribe