get in touch open menu close menu

Poveste din oraşul IT

„Clujul are nevoie de propriul său brand. Deşi dă bine să ne asociem cu Silicon Valley, cred că tocmai asta ne limitează“, un interviu acordat ziarului Adevarul de Mihai Nadas, Managing Director Yonder.  Așa sună convingerea unuia dintre oamenii care ocupă un rol important în industria de IT  din România, dar și în orașul Cluj, orașul IT-ului.  Așadar, articolul Poveste din orașul IT, are rolul de a surprinde modul în care acest domeniu a devenit tot mai actractiv atât pentru investitori cât și pentru tineri.

Clujul are o comunitate cu potențial. Mai mult, la baza dezvoltării lui stă un centru universitar puternic, dar îi lipsește atenția oferită nevoilor oamenilor. În acest sens, pentru a se diferenția pe piața globală, orașul IT, trebuie să îndrepte atenția către clienți.

“Mihai Nadăş este unul dintre tinerii IT-işti ai Clujului care ştie că prin ambiţie, multă muncă şi reinventare ajungi acolo unde îţi doreşti. Şi demonstrează asta prin faptul că acum conduce compania care l-a angajat ca şi junior developer (n. r. programator) în urmă cu zece ani. Are 28 de ani şi ocupă funcţia de Managing Director al unei companii clujene de IT, conduce o afacere de milioane de euro, zeci de proiecte cu clienţi din Europa şi SUA şi o echipă formată din peste 100 de profesionişti IT.”

Citește mai mult despre cum Mihai vede Clujul, orașul de IT al României chiar aici:mihaisite adev.ro/o66h3u

 

 

 

 

 

STAY TUNED

Subscribe to our newsletter today and get regular updates on customer cases, blog posts, best practices and events.

subscribe